معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

انرژی‌های تجدید پذیر در اندونزی و اجرای طرح JETP برای کمک به گذار انرژی در این کشور

اندونزی متعهد شده است تا انتشار گازهای گلخانه ای را به میزان 31.89 درصد به طور مستقل یا 43.2درصد با استفاده از کمکهای بین المللی تا سال 2030 کاهش دهد. یکی از اقتضائات این تعهد، تامین 23 درصد از ترکیب انرژی ملی از طریق انرژی‌های نو و تجدیدپذیر تا سال 2025 می‌باشد.

رویکرد منطقه آسیای جنوب شرقی به استفاده هر چه بیشتر از انرژی‌های تجدیدپذیر

بر اساس گزارشی تحت عنوان " گزارش اقتصاد سبز 2023 آسیای جنوب شرقی" که توسط سه موسسه مطالعاتی منتشر شد، منطقه آسیای جنوب شرقی تا سال 2030 به بیش از 1.5 تریلیون دلار سرمایه‌گذاری انباشته نیاز دارد تا به اهداف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای دست یابد.

برنامه اندونزی برای حذف ذغال سنگ از چرخه تامین انرژی و رویکرد به انرژی‌های تجدیدپذیر

اندونزی بعنوان دارنده بزرگترین ذخایر ذغال سنگ و از مهمترین صادرکننده این سوخت فسیلی متعهد شده است بر اساس کنوانسیون تغییرات آب و هوایی پاریس تا سال 2060 آلاینده‌های جوی را به صفر ( کربن صفر) برساند.

چالش های دولت اندونزی درمدیریت پسماندها و زباله‌های پلاستیکی

اندونزی با تولید سالیانه 4.8 میلیون تن زباله پلاستیکی رتبه دوم جهانی را به خود اختصاص داده است.دولت این کشور برای فائق آمدن بر این معضل برنامه ای دارد که مطابق آن باید تا سال 2025 تولیدزباله‌های پلاستیکی 70% و سایر زباله‌ها 30% کاهش داده شوند.هرچند که بروز بحران همه گیری کرونا دستیابی به این هدف را با مشکل مواجه نموده است.