صادرات گوشت گاو (تازه و منجمد) برزیل در سال 2020 به رقم 1.7 میلیون تنی رسید که رشد 10 درصدی نسبت به سال 2019 داشت. کاهش ارزش رئال در برابر ارزهای خارجی و افزایش خریدهای چین دو عامل مهم تاثیر گذار بر رشد صادرات گوشت برزیل بودند. چین به دلیل کاهش تولید در داخل (در نتیجه شیوع بیماری تب خوکی آفریقایی) و کاهش واردات چین از استرالیا، مقادیر بیشتری گوشت از برزیل وارد نمود. صادرات گوشت از برزیل به ایران کاهش قابل توجهی داشته و ایران از فهرست خریداران اصلی گوشت برزیلی حذف شده است.