معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اقتصاد دریامحور کره جنوبی

کره جنوبی با توجه به موقعیت جغرافیایی خود و اهمیت دریاها برای توسعه اقتصادی، اهداف بلندپروازانه‌ای را در سیاست‌های دریامحور خود دنبال می‌کند. این اهداف در راستای تقویت جایگاه ملی در زمینه حمل‌ونقل دریایی، مدیریت منابع دریایی، و توسعه جوامع ماهیگیری و صنایع دریایی هستند. به طور کلی، این سیاست‌ها در سه بخش اصلی ایجاد سیستم پیشرفته لجستیک دریایی جهانی، مدیریت پایدار اقیانوس و ایمنی دریایی و رونق جوامع ماهیگیری و صنایع دریایی تقسیم می‌شود.

اخبار اقتصادی کره جنوبی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کره جنوبی در هفته دوم بهمن ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این منطقه به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی کره جنوبی

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کره جنوبی در هفته اول بهمن ماه 1403 مندرج در رسانه‌های این منطقه به شرح زیر ارائه می‌گردد:

صنعت هیدروژن در کره جنوبی

در سال 2019، دولت کره نقشه راه احیای اقتصاد هیدروژنی را اعلام کرد تا اقتصاد هیدروژنی را به عنوان موتور اصلی رشد کشور تبدیل نماید.

راهبرد توسعه روابط اقتصادی کره جنوبی با آفریقا

در اجلاس سران کره - آفریقا که اخیرا به میزبانی سئول برگزار شد بیش از ۴۸ نماینده از کشورهای آفریقایی از جمله حدود ۲۵ تن از سران کشورهای این قاره حاضر شدند.

اخبار اقتصادی اکوادور

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اکوادور در هفته سوم تیرماه 1401 مندرج در روزنامه‌ها و رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد.

اخبار اقتصادی غنا

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی غنا در هفته سوم اسفند ماه 1400 مندرج در رسانه‌های این کشور به شرح زیر ارائه می‌گردد:

آغاز ساخت بزرگترین کارخانه تولید باطری‌ خودروهای برقی در اندونزی

ساخت اولین و بزرگترین کارخانه تولید باطری های قابل شارژ (لیتیومی) برای خودروهای برقی در منطقه جنوب شرق آسیا دراندونزی آغاز شد.

امضاء توافقنامه مشارکت جامع اقتصادی بین اندونزی و کره جنوبی

اندونزی وکره جنوبی پس از ده سال مذاکره نهایتا توافق نامه مشارکت جامع اقتصادی (IK-CEPA) را امضاء کردند. انتظار می رود اجرایی شدن توافقنامه مذکور منجر به تقویت تجارت بین دو کشور و همچنین سرمایه گذاری بیشتر کره جنوبی درطرح های زیر ساختی در اندونزی گردد و روابط دوجانبه فی مابین را در حوزه‌های مختلف گسترده تر و عمیق تر نماید.

توافقنامه مشارکت جامع اقتصادی منطقه ای ( RCEP ) و تاثیر آن بر اقتصاد اندونزی

روز 15 نوامبر2020 بزرگترین توافقنامه تجارت آزاد یعنی توافقنامه مشارکت جامع اقتصادی منطقه ای بعد از 8 سال مذاکره با حضور 10 کشور عضو اتحادیه ملل جنوب شرق آسیا ( آ.سه.آن ) از یک طرف و کشورهای چین، استرالیا، ژاپن، کره جنوبی و نیوزیلند از طرف دیگر به امضاء رسید. این سند در اجلاس سران اتحادیه آ سه آن در هانوی ویتنام به امضاء روسای جمهور کشورهای مذکور رسید.اندونزی بعنوان عضو اتحادیه آسه آن از جمله امضاء کنندگان این توافقنامه است و انتظار دارد مشارکت اش در RCEP کمک کند و اقتصاد خود را تقویت نماید.