معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
استانداردهای لازم برای واردات محصولات کشاورزی و مواد غذایی: رجوع شود به:
https://apps.fas.usda.gov/newgainapi/api/Report /DownloadReportByFileName?fileName=
=Food%20and%20Agricultural%20Import%20Regulations
%20and%20Standards%20Country%20Report_Vienna_Austria_12-31-2020
قوانین مربوط به صدور مجوز وارداتی برای محصولات دارویی در روزنامه رسمی شماره 79 مورخ سال 2010 به ثبت رسیده است. همچنین در وبسایت ذیل قوانین مربوطه در دسترس می باشد : https://www.basg.gv.at/en/companies/import-and-export-of-medicines/import-of-medicines
همچنین برای واردات محصولات دارویی بسته بندی شده از کشورهای غیر اروپایی ماده 13 آیین نامه پارلمان اروپایی مورخ 4 آوریل 2001 مورد استاد قرار می گیرد.
https://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CONSLEG:2001L0020:20070126:DE:PDF
اتریش برای واردات در حوزه های ماشین آلات، مواد ساختمانی، دستگاه های مخابراتی، دستگاه های پزشکی، دستگاه های ورزشی، اسباب بازی ها و مواد منفجره استاندارد CE اروپا را به رسمیت شناخته و از آن پیروی می نماید.
اتریش همانند دیگر کشورهای اتحادیه اروپایی برای وارد محصولات صنعتی پیرو آیین نامه های کمیسیون اتحادیه اروپایی برای بازار داخلی، صنایع و کارآفرینی و بنگاه های کوچک و بزرگ می باشد.
. https://ec.europa.eu/growth/index_de
همچنین نشان استاندارد CE که نشان منطبق بودن بر استانداردهای بهداشت، ایمینی و حفاظت از محیط زیست برای محصولات فروخته شده در اتحادیه اروپایی می باشد، از مهمترین نشان های استاندارد برای محصولات وارداتی به اتحادیه اروپایی و اتریش می باشد. در حوزه مواد و مصالح ساختمانی، اتریش علاوه بر استاندارد های بین المللی ISO و ISO EN از استاندارهای اتریشی ÖNORM نیز استفاده می کند که تمامی این استانداردهای اتریشی در لینک ذیل قابل دسترسی می باشند :
https://www.austrian-standards.at/de/standardisierung/warum-standards/grundbegriffe/oenorm
علاوه بر این تطابق استانداردهای مورد توجه در اتریش با استاندارهای اتحادیه اروپایی و بین المللی و روش های همسان سازی آنها در لینک ذیل مربوط به اداره استانداردهای اتریش به طور کامل مندرج می باشد :
https://www.austrian-standards.at/
در حوزه مواد معدنی و واردات آن به اتریش، علاوه بر استاندارد های ذکر شده برای صنایع، موسسه علوم خاک اتریش ÖSTERREICHISCHE BODENKUNDLICHE GESELLSCHAFT
نیز آیین نامه های پیشنهادی را برای دولت در فاصله های دو سال یک بار، تهیه و ارائه می نماید که بر اساس نیاز داخل و با توجه به مسائل زیست محیطی تنظیم می شوند.
https://www.oebg.org/
برای استاندارد و قوانین قرنطینه، رجوع شود به:
- https://www.ages.at/tier/tiergesundheit
- https://www.sozialministerium.at/Themen/Gesundheit/Tiergesundheit.html
توضیح:
نظارت بر حوزه سلامت دام و حیوانات و همچنین مبارزه با بیماری های واگیردار دام در اتریش، بر اساس زیربنای حقوقی آیین نامه های اتحادیه اروپایی طرح و پایه ریزی شده است و در این میان پیشنهادات و آیین نامه های سازمان جهانی حفاظت از حیوانات نیز تاثیر مستقیم بر روند عملکرد و نظام نظارتی اتریش و اتحادیه اروپایی که در همکاری مستقیم با وزارت بهداشت اتریش است، تاثیر گذار است.
در اتریش، آژانس اتریشی سلامت و ایمنی مواد غذایی و آزمایشگاه های زیرمجموعه این آژانس، مسئولیت کنترل و نظارت بر حوزه سلامت دام، محصولات کشاورزی و ایمنی مواد غذایی را در اتریش بر عهده دارد. این آژانس در کنار آزمایشگاه های زیرمجموعه، با مراکز پژوهشی، دیگر آزمایشگاه های داخلی در اتریش و در سطح اتحادیه اروپایی و مراکز بین المللی و همچنین مجموعه تیم های پزشکی و تخصصی در ارتباط است.
بخش تجارت خارجی اتاق اقتصادی فدرال:
https://www.advantageaustria.org/dj/zentral/business-guide/exportieren-nach-oesterreich/einfuhrbestimmungen/einfuhrbestimmungen.en.html
موجود نمی باشد.