معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
استانداردهای غذایی در مالزی در حال حاضر براساس قانون غذا 1983 و قانون غذا 1985 تنظیم می شود. رعایت دستورالعمل ها برای کلیه مواد غذایی، آشامیدنی و محصولات کشاورزی خوراکی وارداتی و ساخت محلی اجباری است. بعلاوه، با توجه به اکثریت جمعیت مسلمانان در مالزی، برای واردات گوشت، فرآورده های گوشتی و محصولات غذایی دستورالعمل های سختگیرانه ای دنبال می شود. تدوین و اجرای قوانین مربوط به گوشت و فرآورده های گوشتی و همچنین وظایف صدور مجوز واردات دام، گوشت و فرآورده های گوشتی توسط سازمان دامپزشکی مالزی (DVS) انجام می شود. علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر به پایگاه این سازمان به نشانی زیر مراجعه نمایند.
http://www.dvs.gov.my/
برای دریافت اطلاعات اولیه در این خصوص به لینک زیر مراجعه فرمایید.
https://www.mda.gov.my/industry/medical-device-registration/general-medical-device.html
برای دریافت اطلاعات مورد نیاز به لینک زیر مراجعه فرمایید
http://www.customs.gov.my/en/ip/Pages/ip_ieg.aspx
برای دریافت اطلاعات مورد نیاز به این لینک مراجعه نمایید
http://mytraderepository.customs.gov.my/en/Pages/maqis.aspx
پیش نویس تفاهم نامه قرنطینه حیوانی و قرنطینه گیاهی بین ایران و مالزی در حال مذاکره می باشد.
چنین دفاتری در ارتباط با استانداردها نداریم.