اخبار اقتصادی مالزی
گزیده اخبار اقتصادی روزنامهها و رسانههای مالزی در هفته آخر مهر ماه 1400 به شرح زیر ارائه میگردد:
وزیر امور خارجه مالزی: همکاری با اندونزی در زمینه شناخت متقابل گواهی واکسن کرونا
وزیر امور خارجه مالزی در سفری 4 روزه به اندونزی در دیدار با همتای خود در این کشور عنوان کرد: مالزی و اندونزی در حال گفتگو و همکاری برای شناسایی متقابل گواهی واکسن کرونا میباشند. علاوه بر این دو کشور در حال رایزنی برای بازگشایی مسیرهای ویژه بازگشت گردشگر از این دو کشور هستند و در حال تدارک ترتیباتی برای پذیرش گردشگران یکدیگرند.
وزیر گردشگری مالزی: ممکن است مرزهای بین المللی برای ورود گردشگر به مالزی در ماه نوامبر بازگشایی گردد
نانسی شکری، وزیر گردشگری، هنر و فرهنگ مالزی عنوان کرده که این کشور ممکن است در ماه نوامبر مرزهای خود را برای ورود گردشگران بین المللی باز کند. به گفته وی، هفته آینده با مقامات سنگاپور دیدار خواهد داشت تا در مورد از سرگیری سفرهای مرزی مذاکره کند و مرزهای مالزی "به زودی" به روی سنگاپور باز میشود. وزیر مالزیایی عنوان کرد، این وزارت خانه به دولت پیشنهاد داده است که از ماه آینده به بازدیدکنندگان بین المللی واکسینه شده اجازه ورود به اقامتگاه جزیره لنکاوی را بدهد.
پیشنهاد فرصت های شغلی در امارات به مالزی
دولت امارات از طریق توافقات دوجانبه فرصتهای شغلی ممکن در این کشور را به متخصصان و کارگران ماهر مالزیایی ارائه می دهد. وزیر منابع انسانی مالزی عنوان داشت که این موضوع بعد از دیدار با همتای اماراتی خود، در دبی مورد بحث قرار گرفته است. به گفته وی، در حال حاضر بیش از 6000 مالزیایی در امارات متحده به ویژه در بخش نفت و بهداشت مشغول به کار هستند.
دولت مالزی در حال مطالعه بهترین سازوکار برای اجرای مالیات بر اقتصاد دیجیتال است
به گفته معاون وزیر ارتباطات و چندرسانه ای مالزی، دولت این کشور در حال مطالعه مکانیزم های اجرای مالیات بر مشاغل اقتصاد دیجیتال است که میلیاردها رینگت سود در کشور ثبت کرده اند. به گفته وی علت عمده توجه دولت به مطالعه این سازوکارها این است که بسیاری از مشاغل در اقتصاد دیجیتال مالیات نمیپردازند، در حالی که میلیاردها رینگت سود کسب کرده اند.
تقاضا برای اختصاص 4 درصد از تولید ناخالص داخلی به بحث سیستم مراقبتهای بهداشتی
فعالین در بخش بهداشت مالزی ابراز امیدواری کرده اند که دولت در بودجه 2022 حداقل چهار درصد از تولید ناخالص داخلی (GDP) را به سیستم مراقبتهای بهداشتی عمومی اختصاص دهد. به گفته رئیس انجمن پزشکی مالزی (MMA) از سال 2006 تا کنون، بودجه مراقبتهای بهداشتی این کشور زیر چهار درصد تولید ناخالص داخلی بوده است. این انجمن همچنین خواستار اعمال مالیات های سنگین تر بر سیگار و سایر مواد مضر مانند شکر است.