معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در می 2021 (اردیبهشت- خرداد 1400) منتشر نموده که در بخش پیوست قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد.

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (فروردین- اردیبهشت 1400)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در آوریل 2021 (فروردین-اردیبهشت 1400) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر مناطق جهان، بنگلادش، روسیه، ارمنستان، عراق، عمان، لیبی، ترکیه، نیجریه، اتیوپی، برزیل، تحولات کالا و انرژی در سطح جهان و منطقه در آوریل 2021 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد.

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (اسفند 99 – فروردین 1400)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در مارس 2021میلادی (اسفند 99- فروردین 1400) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر منطقه و جهان و کشورهای پاکستان، هند، ارمنستان، شورای همکاری خلیج فارس، تونس، ترکیه، سودان تحولات انرژی و کالا در سطح جهان و منطقه در مارس 2021 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد.

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (بهمن - اسفند 1399)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در فوریه 2021میلادی (بهمن-اسفند 1399) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر منطقه و جهان و کشورهای چین، عمان، امارات متحده عربی، عراق، تونس، اتیوپی، نیجریه تحولات کالا در سطح جهان و منطقه در فوریه 2021 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد.

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (دی-بهمن1399)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در ژانویه 2021میلادی (دی-بهمن 1399) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر منطقه و جهان و کشورهای مالزی، پاکستان، عراق، قطر، قرقیزستان، ترکیه، اتیوپی، تحولات انرژی و کالا در سطح جهان و منطقه در ژانویه 2021 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد.

چشم انداز اقتصاد جهانی (به نقل از گزارش ماه ژانویه 2021 بانک جهانی)

اگرچه اقتصاد جهانی در حال رهایی از رکود ناشی از همه گیری کرونا می‌باشد، پیش بینی می‌شود روند بهبود آهسته و کند باشد. علیرغم انتظار رشد 4 درصدی تولید اقتصاد جهانی در سال 2021 ،این میزان رشد بیش از 5 درصد کمتر از روند رشد قبل از همه گیری کرونا می‌باشد. به علاوه، وقفه در روند مهار همه گیری یا دیگر رخدادهای نامطلوب، که سبب انحراف مسیر احیای اقتصادی است، ریسکی با اهمیت محسوب می‌شود. پیش بینی می‌شود بازارهای نوظهور و اقتصادهای در حال توسعه (EMDE ) سال 2021 تا 5 درصد رشد نمایند، اما انتظار می رود تولید این بازارها بسیار کمتر از برآورد پیش از همه گیری باشد.

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (آذر-دی 1399)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را در دسامبر 2020 میلادی (آذر-دی 1399) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر منطقه و جهان، چین ، عراق، لیبی، شورای همکاری خلیج فارس، ارمنستان، برزیل، نیجریه، غنا، تحولات انرژی و کالا در سطح جهان و منطقه در دسامبر 2020 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد .

گزارش ماهانه ریسک کشوری صندوق ضمانت صادرات ایران (آبان-آذر 1399)

صندوق ضمانت صادرات ایران، گزارش ماهانه ریسک کشوری را درنوامبر 2020 میلادی (آبان-آذر 1399) منتشر نموده است. در این گزارش به مواردی از جمله تاثیر کرونا بر منطقه و جهان و کشورهای کره جنوبی ، روسیه ، امارات متحده عربی ، عمان، تونس، عراق ، ترکیه ، اتیوپی و ساحل عاج، تحولات انرژی و کالا در سطح جهان و منطقه در نوامبر 2020 پرداخته که در بخش پیوست این گزارش قابل دسترسی علاقمندان می‌باشد .

چشم انداز جهانی صنعت شیمیایی در سال 2020

از آنجا که بسیاری از محصولات شیمیایی در مراحل اولیه زنجیره تأمین مورد استفاده قرار می‌گیرند، می‌توان صنعت شیمیایی را یک فعالیت چرخه ای به حساب آورد که با تغییرات GDP کشورها ارتباط نزدیکی دارد. با این حال این موضوع به ویژه در زیربخش های پایین دستی مانند صنایع بهداشتی یا تخصصی، کمتر مصداق دارد.

چشم انداز جهانی صنعت نساجی- پوشاک در سال 2020

صنعت نساجی - پوشاک پس از رشد قوی 5.2 درصدی در سال 2018 ،به دلیل بروز عواملی چون موجودی بالای انبار، قیمت های پایین پنبه، روند ملایم خرده فروشی و تقاضای ضعیف صنعت در سال 2019 ،با 2.7 درصد کاهش مواجه گردید. هر سه زیرمجموعه این صنعت( منسوجات ، چرم و کفش، پوشاک) به کاهش رشد مذکور کمک نموده و تنها چند کشور تولیدکننده بزرگ یعنی هند، اندونزی، ویتنام و به ویژه ترکیه توانستند شرایط خود را حفظ نمایند.