معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
ازبکستان در سالهای اخیر با رویکردی مترقی به فناوریهای مالی نوین، از جمله داراییهای دیجیتال به دنبال تثبیت جایگاه خود در عرصه منطقهای و جهانی است.این کشور در سالهای اخیر به یکی از پیشروترین کشورهای آسیای مرکزی در پذیرش و توسعه داراییهای دیجیتال تبدیل شده است تا جایی که در رتبه اول آسیای مرکزی و قفقاز و رتبه 33 جهانی در پذیرش رمز ارزها قرار دارد.
یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳
در بخش اول این گزارش به معرفی کریپتوکارسنیها، ویژگیهای آنها، قوانین بین المللی درخصوص رمزارزها و ملاحظات حقوقی در خصوص آنها پرداخته شد. در ادامه شرح جامعی از این موارد به همراه اطلاعات دقیق و قوانین و مقررات مربوط به آنها در کشور کنیا آمده است.
دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲
کریپتوکارنسی نوعی ارز دیجیتال یا مجازی است که برای امنیت به رمزنگاری متکی است. برخلاف ارزهای سنتی صادر شده توسط دولت ها و بانک های مرکزی (مانند دلار آمریکا یا یورو)، ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز هستند و معمولاً بر اساس فناوری به نام بلاک چین کار میکنند. در این گزارش به معرفی کریپتوکارسنیها، ویژگیهای آنها، قوانین بین المللی درخصوص رمزارزها و ملاحظات حقوقی در خصوص آنها پرداخته شد. در بخش دوم این گزارش شرح جامعی از این موارد به همراه اطلاعات دقیق و قوانین و مقررات مربوط به آنها در کشور کنیا خواهد آمد.
بانک مرکزی پاکستان در آوریل سال 2018 با صدور بخشنامه ای هرگونه فعالیت در حوزه رمزارزها یا ارزهای دیجیتال در این کشور را ممنوع اعلام نموده است.
سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۹