معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
امارات متحده عربی حدود 85 درصد از محصولات غذایی مورد نیاز خود را از طریق واردات از کشورهایی نظیر؛ هند، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، فرانسه، برزیل، عربستان سعودی و مصر تامین میکند و تخمین زده میشود که بازار تنقلات این کشور در سالهای 2024 تا 2029، سالانه حدود 3.6 درصد رشد داشته باشد.
دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲
اهم اخبار و تحولات اقتصادی پاکستان در هفته اول بهمن ماه 1402 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر میباشد:
شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۲
بر اساس دادههای منتشر شده توسط اداره آمار پاکستان (PBS)، صادرات مواد غذایی پاکستان شاهد رشد بی سابقه 18 درصدی در سه ماهه اول سال مالی جاری بوده است که در مجموع به رقم چشمگیر 1.28 میلیارد دلار رسیده است.
یکشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی اسپانیا در هفته چهارم تیر 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی امارات متحده عربی در هفته اول آبان ماه 1401 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد
یکشنبه ۸ آبان ۱۴۰۱
اداره آمار پاکستان از افزایش صادرات مواد غذایی در پنج ماه نخست سال مالی جاری به میزان 26.68 درصد نسبت به صادرات دوره مشابه سال گذشته خبر داد.
جمعه ۱۰ دی ۱۴۰۰
ترکیه در سالهای اخیر دامنه فعالیتهای خود در ابعاد سیاسی و اقتصادی در قاره آفریقا را بیش از پیش نموده و توجه خاصی به این قاره کهن دارد.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
شیوع کرونا در جهان سبب شد که تعادل در تراز عرضه و تقاضا در کشورها مختل شده و از سوی دیگر زنجیره تامین مواد غذایی در جهان روز به روز دچار مشکل گردد. علی رغم این که شیوع بیماری کووید 19 موجب توقف روند تجارت بین المللی در بسیاری از کشورهای جهان شد ، ترکیه توانست در 5 ماه نخست سال جاری میلادی حجم صادرات مواد غذایی خود را 118 درصد افزایش دهد.
شنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۹