معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

اخبار اقتصادی جمهوری نیجر، چاد و بنین

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای جمهوری نیجر، چاد و بنین در هفته دوم آبان ماه 1403، مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی جمهوری نیجر، چاد و بنین

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای جمهوری نیجر، چاد و بنین در هفته اول آبان ماه 1403، مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی جمهوری نیجر، چاد و بنین

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای جمهوری نیجر، چاد و بنین در هفته دوم مرداد ماه 1403، مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

اخبار اقتصادی جمهوری نیجر، چاد و بنین

گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشورهای جمهوری نیجر، چاد و بنین در هفته اول مرداد ماه 1403، مندرج در رسانه‌های این کشورها به شرح زیر ارائه می‌گردد:

چشم انداز اقتصادی کشورهای نیجر، بنین و چاد در سال 2023

نوشتار پیش رو ضمن برشمردن آخرین تحولات کلان اقتصادی و مالی سیستم اقتصادی کشورهای نیجر، بنین و چاد، به بررسی تاثیرات اقلیم بر اقتصاد کشورهای مذکور می پردازد.

رشد اقتصادی بنین

بر اساس پیش‌بینی‌های بانک توسعه آفریقا، کشورهای بنین، ساحل عاج، اتیوپی، رواندا و تانزانیا در سال‌های 2023 تا 2024 به جمع 10 اقتصاد در حال رشد جهان باز خواهند گشت.

تحلیل ریسک پذیری اقتصاد بنین

گزیده گزارش تحلیل ریسک پذیری اقتصاد بنین ؛ منتشره در فضای مجازی به شرح فایل ضمیمه ارائه می‌گردد. مقاله مزبور، ضمن برشمردن نقاط ضعف و قوت سیستم اقتصادی بنین، به بررسی کنشگری اقتصادی این کشور در آینده می‌پردازد.

کشاورزی در نیجر و محصولات کشاورزی نیجر، بنین و چاد

نیجر با مساحتی برابر با ۱٬۲۶۷٬۰۰۰ کیلومتر مربع کشوری محصور در خشکی در غرب آفریقا است و حدود ۸۰ درصد از مساحت آن توسط بیابان‌ها و محصور در خشکی در صحرا قرار دارد و اکثریت 23 میلیون نفری آن در مناطق قابل کشت در جنوب و غرب زندگی می‌کنند.

همکاری توگو و بنین برای نجات خط ساحلی و اقتصاد آن

بنین و توگو در راستای ممانعت از فرسایش سواحل این دو کشور قراردادهایی به ارزش 63.5 میلیون یورو امضا کردند.

توصیه های بانک توسعه آفریقا برای بهبود اقتصاد بنین

بانک توسعه آفریقا (BAD) مجموعه‌ای از توصیه‌ها را برای تسریع حرکت اقتصادی بنین به‌سوی رشد ارائه کرد. این توصیه‌ها در قالب شش فصل برای بهبود اوضاع اقتصادی جمهوری بنین تدوین گردیده است.