معاونت دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کوبا در هفته چهارم فروردین ماه 1403 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
گزیدۀ اخبار و تحولات اقتصادی لبنان در نیمۀ دوم دیماه 1402 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۲
آمارها حاکی از آن است که زیمبابوه بزرگترین تولید کننده تنباکو در آفریقا است و پس از چین، هند، برزیل، ایالات متحده و اندونزی در رتبه ششم جهان قرار دارد. این کشور در این فصل 297 میلیون کیلوگرم تنباکو در مقایسه با 206 میلیون کیلوگرم در فصل گذشته تولید کرد که نقطه عطف بزرگی در تاریخ زیمبابوه از زمان شروع کشت تنباکو است.
شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کشور زیمبابوه در هفته چهارم خرداد ماه 1402 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد:
سه شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی کوبا در هفته چهارم دی ماه 1401 مندرج در روزنامهها و رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
جمعه ۳۰ دی ۱۴۰۱
گزیده اخبار و تحولات اقتصادی جمهوری آذربایجان در هفته سوم آبان ماه 1401 مندرج در رسانههای این کشور به شرح زیر ارائه میگردد.
شنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۱
آخرین اطلاعات انتشار یافته از سازمان آمار مرکزی زیمبابوه نشان می دهد که از زمان شروع فصل برداشت در پایان ماه مارس 2022، در مجموع مقدار بیش از یک میلیون و پانصد هزار تن محصول تنباکو به ارزش چهل و هفت میلیون چهارصد هزار دلار آمریکا به فروش رفته است.
شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
برزیل با رعایت دقیقترین استانداردهای بینالمللی، به لطف کیفیت و یکپارچگی محصول، دومین تولیدکننده بزرگ تنباکو در جهان و پیشرو در صادرات از سال 1993 است. این کشور سالانه بیش از 700 هزار تن تنباکو تولید میکند.
جمعه ۱۹ فروردین ۱۴۰۱
مطابق آخرین آمارها، در سال جاری زیمبابوه تاکنون 153 میلیون دلار از محل صادرات تنباکو درآمد کسب کرده که عمده این محصولات به شرق دور صادر شده اند و این منطقه اصلی ترین مقصد تنباکوی صادراتی زیمبابوه محسوب میشود. تنباکو دومین محصول اصلی صادراتی زیمبابوه پس از طلا محسوب میشود و نقش مهمی در تأمین ارز خارجی در این کشور دارد و مطابق آمارها 25 تا 30 درصد ارز مورد نیاز کشور از طریق صادرات این محصول تأمین میگردد.
پنج شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۱
تنباکو دومین محصول اصلی صادراتی زیمبابوه پس از طلا محسوب میشود و نقش مهمی در تأمین ارز خارجی در این کشور دارد و مطابق آمارها 25 تا 30 درصد ارز مورد نیاز کشور از طریق صادرات این محصول تأمین میشود.
شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰